• US: +1 347 223 5853   UK: +44 20 8 1234 790
  • Live Chat

Aantal domeinen te hosten bij GETPHPHOST

  •  admin
  •  Jul 27, 2019

Hoeveel domeinen je kunt hosten met GETPHPHOST hosting hangt af van de hosting waarvoor je hebt opgetekend. Natuurlijk kunt je altijd upgraden als je één tot meerdere domeinen meer wil. Dit is de goedkoopste oplossing en makkelijkst te onderhouden. Zo kun je gewoon beginnen met gratis hosting en later je account upgraden in verhouding met wat je meer nodig hebt om je zaak rendabeler te maken.

“Hoeveel domeinen kan ik hosten als ik gratis hosting neem?”

Met gratis hosting kun je maar één (betaald) domein hosten en gratis 3 subdomeinen aanmaken. Zo kun je een website hebben op http://jouwdomein.ext., een blog op magazine.jouwdomein.ext., een galerij op galerij.jouwdomein.ext. en een forum op forum.jouwdomein.ext. je hebt dan betaalsd voor je hoofddomein. Je bent echter niet verplicht zelf een hoofddomein te kopen. Je kunt dan gerwoon 3 subdomeinen aanmaken uit een reeks hoofddomeinen van de host waaruit je mag kiezen. Als je zelf geen domein koopt kun je bijvoorbeeld een website hebben op http://jouwsubdomein.atwebpages.com. Andere mogelijkheden zijn:

Gratis hosting

Gratis hosting

– http://jouwsubdomein.getenjoyment.net,
– http://jouwsubdomein.medianewsonline.com,
– http://jouwsubdomein.myartsonline.com,
– http://jouwsubdomein.mygamesonline.org,
– http://jouwsubdomein.mypressonline.com,
– http://jouwsubdomein.mywebcommunity.org,
– http://jouwsubdomein.onlinewebshop.net,
– http://jouwsubdomein.scienceontheweb.net of
– http://jouwsubdomein.sportsontheweb.net.

Je beschikt verder over 1 GB schijfruimt en 5 GB data verkeer. Dat is al heel wat hoewel je toch beperkt bent vooral als je veel bezoekers krijgt.

Geen SSL mogelijk met gratis hosting

Met gratis hosting kun je echter geen SSL nemen en zo zit je vast aan je website op “http://”, wat we een onbeveiligde website noemen. Het betekent dat als je een betalingsysteem installeert op een onbeveigde website cybercriminelen heel gemakkelijk achter de financiële gegevens van je klanten kunnen komen. Je zult misschien opmerken dat deze website ook maar draait op “http://”. Dat is maar gedeeltelijk waar. Het gedeelte waar je optekent en dus ook je betalingen doet draait op een beveiligde server. Verder zul je misschien al ondervonden hebben dat je met een onbeveiligde website regelmatig verbindingsproblemen hebt. Er gaan ook al een tijdje geruchten de ronde dat Google van plan is SSL (het certificaat om je nu “https://”-website te beveiligen) te verplichten in de toekomst. Je kunt echter heel gemakkelijk upgraden zonder verlies van gegevens als je toch nog voor gratis hosting zou kiezen.

Vergelijk alle soorten hosting

Slechts een domein meer met persoonlijke hosting

Digital marketeer

Digitale marketeer

Voor persoonlijke hosting betaal je het eerste jaar € 2.49 / maand en daarna € 3.99 of € 47.88 / jaar. Tenzij je een promotie afwacht dan krijg je je hosting het eerste jaar aan slechts € 1 / maand. Dit voor onbeperkte schijfruimte en verkeer, mogelijkheid tot SSL en nog een heleboel zaken te zien op http://nl.getphphost.com/shared/. Maar je kunt slechts 1 domein meer hosten dan met gratis hosting, dat maakt dus 2. Daarbij kun je ook 5 subdomeinen aanmaken. Alles wat je bereikt hebt met gratis hosting kun je dus perfectioneren gewoon door een upgrade naar persoonlijke hosting. Verder is persoonlijke hosting aangewezen voor digitale marketeers, freelancers of voor wie een website nodig heeft om zichzelf, zijn producten of zijn diensten aan de rest van de wereld te verkopen. Vanaf nu kun je ook aan e-commerce beginnen denken want je kunt je website beveiligen!

Zakelijke hosting, de droom van elke webmaster!

team

Teamwerk binnen een bedrijf

Vanaf zakelijke hosting kun je zoveel domeinen en subdomeinen hosten als je maar wil. Dit maakt dat je bijvoorbeeld een bloggersnetwerk kunt opzetten. Dit kon je met persoonlijke hosting ook al maar nu kan elke blogger zijn blog op een domein naar keuze laten draaien. Er zijn natuurlijk nog een heleboel andere mogelijkheden met je zakelijke hosting. Alles wat mogelijk is met zakelijke hosting kun je ook met alle verdere hosting zoals semi-dedicated hosting en servers. let op, GETPHPHOST is geoptimaliseerd om de één-klik scripts te installeren die je met Zacky-tools installeert. Als je andere programma’s wil installeren is dat op eigen risico en GETPHPHOST kan niet garanderen dat ze zullen werken. Maar daarvoor is er de 30-dagen-geld-terug garantie! Met zakelijke hosting kun je in een team werken. Het is niet meer “jouw persoonlijke hosting” zoals in wat voorafgaand. Het is de hosting waar de website van een zaak op draait en waar iedereen een schakel is in het geheel.

admin

Other posts by

Verified by ExactMetrics
Foreign domestic helper.