• US: +1 347 223 5853   UK: +44 20 8 1234 790
  • Live Chat

SuiteCRM

  •  admin
  •  Aug 31, 2019

Het SuiteCRM-project vindt zijn oorsprong in het einde van de ontwikkeling van de open-source-versie van SugarCRM. SuiteCRM is een softwarevork van dit laatste en is zelf open source. Maar het is veel uitgebreider en bevat beveiligingsoplossingen die niet beschikbaar zijn in SugarCRM.
CRM staat voor “Customer Relationship Management”. SuiteCRM dient voor klantrelatiebeheer.

Open source CRM wordt vaak gebruikt als alternatief voor eigen CRM-software van grote bedrijven zoals Salesforce en Microsoft Dynamics CRM-applicaties.

Het werd oorspronkelijk uitgebracht op 21 oktober 2013 als versie 7.0 en biedt upgradepaden voor bestaande SugarCRM-gebruikers.

SuiteCRM won de BOSSIE Award 2015 en BOSSIE Award 2016 voor ‘s werelds beste Open Source CRM. Infoworld, de curatoren van de BOSSIE-prijzen verklaarden dat “in iets meer dan een jaar, SuiteCRM de gemeenschap heeft geïnspireerd en naar voren is gekomen als een nieuwe leider in open source CRM.” De prijs werd de afgelopen 8 jaar door SugarCRM gewonnen.

SuiteCRM is sinds de oorspronkelijke release meer dan 800.000 keer gedownload. Een gemeenschap van bijna 90.000 ontwikkelaars en medewerkers heeft zich bij het project aangesloten. Het is goedgekeurd door het Code4Health [4] -programma van NHS (National Health Service) Engeland, dat streeft naar open source in de NHS in Engeland.

SuiteCRM omvat de laatste release van de SugarCRM Community Edition, plus de volgende aanvullende modules:

producten
Citaten
contracten
facturen
PDF-sjablonen
workflow
Rapportage
Zoeken
Evenementen
Google Maps
Teams beveiliging
Portaal
Responsief thema
Outlook-plug-in
onderzoeken
Naast de nieuwe modules zijn uitgebreide bugfixes en vele verbeteringen aan de kernfunctionaliteit aangebracht. Er zijn meer dan vijftig updates geweest sinds het oorspronkelijke project werd uitgebracht. [5] Een releasecyclus van zes maanden wordt gehandhaafd met bugfixes en beveiligingsreleases die beschikbaar worden gesteld tussen belangrijke releases. [6]

Demo

Find a demo on http://suitecrm.getahost.be

admin

Other posts by

Verified by ExactMetrics
News24 | uk says it will expel undeclared russian spy, limit diplomatic visas; russia vows ‘tough’ response. Daily conversation for domestic helper | 健樂護理有限公司 kl home care ltd.